Eindelijk neemt het Recreatieschap Rottemeren haar verantwoordelijkheid

Het Lage Bergse Bos is een onderdeel van het Recreatieschap Rottemeren. Het Recreatieschap is verantwoordelijk voor het wel en wee van het Lage Bergse Bos. Omdat het leek of het Recreatieschap geen standpunt wilde innemen over de plannen van de A13/A16 heeft de Stichting i.o. Red het Lage Bergse Bos erop aangedrongen dat ze zich wel met deze plannen ging bemoeien. Het zou toch te gek voor woorden zijn wanneer het bestuur van het Recreatieschap de belangen van het Lage Bergse Bos ondergeschikt zouden vinden aan hun eigen politieke belang.

In onze brief van 20 maart 2009 aan het bestuur van het Recreatieschap Rottemeren vragen wij hen hun verantwoordelijkheid te nemen. Lees de brief hier.

Daar wij geen reactie ontvingen op onze brief hebben wij geprobeerd om onze visie over te brengen op het Algemeen Bestuur van het Recratieschap Rottemeren tijdens hun vergadering op 17 juni 2009. Lees de brief hier.

Op 17 juli 2009 schrijft het bestuur van het Recreatieschap Rottemeren dat het hen niet kan schelen wat er met het Lage Bergse Bos gebeurd zolang zij gecompenseerd worden. Lees de brief hier. Dit staat ook in hun schrijven van 9 juli 2009 aan het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Lees de brief hier.

Op 10 september 2009 herinnert onze stichting het Recreatieschap dat zij de verantwoordelijkheid heeft over het wel en wee van het Lage Bergse Bos. Lees de brief hier.

Op 9 november schrijven zij eindelijk dat ze de voorkeur hebben uitgesproken dat de snelweg middels een tunnel onder het maaiveld moet worden aangelegd. Lees de brief hier.

Dit bericht is geplaatst in Recreatieschap Rottemeren, Red het Lage Bergse Bos !. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>