Beantwoording vragen aan Gemeenteraad Rotterdam A13/16 Groenlinks

GroenLinks heeft op 18 maart 2011 schriftelijke vragen gesteld aan wethouder Baljeu over de inpassing van de snelweg. We hebben vandaag de beantwoording gekregen. U kunt deze link volgen voor het document.

Mocht u zich bij lezing afvragen waarom GroenLinks de vragen niet direct heeft gericht aan de portefeuillehouder van de Stadsregio (eveneens Baljeu), dan kan ik die vraag direct beantwoorden. Wij kunnen schriftelijke vragen stellen aan de Stadsregio, maar na beantwoording rest ons geen procedurele mogelijkheid om in debat te gaan of op een andere wijze te reageren. Die mogelijkheid hebben wij wel als wij de wethouder aanspreken.

U leest in de beantwoording dat de data die eerder door de wethouder per brief zijn gecommuniceerd niet meer actueel zijn. De tijdsplanning is dus aangepast. Het is verder duidelijk dat de hete aardappel vooruit wordt geschoven. Dat betreuren wij, want we hadden graag vroegtijdig willen bijsturen. Aan de andere kant biedt dit mogelijkheden en tijd om het alternatief voor meer asfalt allereerst goed op de agenda te zetten.

Met vriendelijke groet,

Ivo Rodermans

Fractiemedewerker Rotterdam

T 010-2673320

W www.groenlinksrotterdam.nl

(aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

_______________________________________

Dit bericht is uitsluitend ter informatie. Vindt u het bericht onduidelijk, dan kunt u altijd vragen om een toelichting. Wij verzoeken u het bericht te verwijderen, indien u niet de geadresseerde bent. Wilt u ons dat ook berichten?

Dit bericht is geplaatst in A13 - A16, Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>