Ons Doel

Wie zijn wij:

De site Red het Lage Bergse Bos is gelanceerd door de Stichting het Lage Bergse Bos (www.hlbb.nl). De stichting streeft naar een optimaal functioneren van dit stuk van het Recreatieschap Rottemeren.

Voor de Stichting is dit het belangrijkste gedeelte van het recreatieschap omdat hier de overgang tussen de woongebieden van de gebruikers en het bos op zijn best is. Dit gedeelte is de belangrijkste toegang tot het Recreatieschap; het portaal tot het bos. Dit gedeelte bepaalt in grote mate de kwaliteit van het hele recreatieschap.

Wat willen wij:

Wanneer de A13-A16 er toch moet komen dan moet hij in het Lage Bergse Bos onder de grond. Gebeurt dit niet dan wordt het bos totaal vernietigd. Er bestaat een goed alternatief en dat is Portway Rotterdam.

Onze politici beloven ons een tunnel en nu laten ze ons in de steek. Wij moeten hen eraan herinneren dat dit niet zomaar kan.

Iedereen en alle organisaties zijn uitgenodigd om te participeren in deze site omdat wij met zijn allen sterker staan in het bereiken van de duurzame weg.

Onze eerste stappen; stickers en posters:

Binnenkort stellen wij posters en stickers beschikbaar zodat u kunt laten zien dat wij alleen een duurzaam gebouwde A13-A16 willen. Deze kunt u via ons contact formulier bestellen.

Reacties zijn gesloten.